Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@20:10:05 GMT

مادران خرافاتی

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۷۶۳۱

مادران خرافاتی

یک متخصص گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مادران با باور اینکه فرزندشان با تولد در یک ماه، خصوصیات خاصی خواهد داشت، تلاش می‌کنند فرزندشان را در ماه دیگری به دنیا بیاورند.


بهناز خانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه به لحاظ پزشکی صحیح نیست تاریخ زایمان یک مادر باردار دقیق اعلام نشود، اظهار کرد: به صورت کلی صحیح نیست که به دلیل خرافات از تاریخ درست زایمان صرف نظر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در برخی موارد از جمله زمانی که مادر دارو مصرف می‌کند ممکن است یک تا چند روز زود تر از موعد فارغ شود، گفت: در عمل سزارین این امکان وجود دارد که یک الی دو روز زایمان را کم یا زیاد کنیم به شرطی که از 38 الی 39  هفته سن بارداری کمتر نشود.

این متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه در برخی مواقع مادر باردار نمی‌خواهد فرزندش برای مثال اردیبهشت ماهی شود و تلاش دارد او را در خردادماه به دنیا بیاورد، تصریح کرد: آنها باور دارند که اگر کودک در این ماه به دنیا بیاید خصوصیات خاص آن ماه را  پیدا می‌کند و بهتر است در ماه بعدی که خصوصیات بهتری دارند به دنیا بیاید. در این حالت مادر از پزشک می‌خواهد که اگر این امکان وجود دارد تاریخ را تغییر دهند.

خانی با بیان اینکه اگر بخواهیم زایمان را دیرتر انجام دهیم علاوه بر اینکه زایمان مشکل تر می‌شود، نوزاد نیز دچار مشکل خواهد شد، خاطرنشان کرد: زمان تولد نوزاد نباید از یک زمانی کمتر باشد زیرا ممکن است ریه‌های نوزاد نارس باشد و مشکل پیدا کند.

وی ادامه داد: جنین باید حداقل 37 هفته کامل را داشته باشد که بگوییم از نظر ریه مشکلی ندارد، اما اخیرا بهترین زمان در صورتی که نوزاد مشکلی در داخل رحم نداشته باشد و محیط برایش خطر ناک نباشد 39 هفته کامل برای سزارین صبر می‌کنیم تا بعد، زایمان را انجام دهیم.

این عضو گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: در صورتی که تولد را به بعد از 40 هفته موکول کنیم حجم مایع دور جنین کم می‌شود و حجم مایع که کم شود به بند ناف فشار می‌آورد و ممکن است اکسیژن به جنین نرسد.

خانی گفت: در صورتی که اکسیژن کافی به جنین نرسد نوزاد مدفوع دفع کرده و احتمال دارد مدفوع را در دهان برده و موجب خفگی‌اش شود.
 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۷۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس و مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوزاد متولد شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: سال 1401 میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال 16.54 درصد بوده که این آمار در سال 1402 به 18.97 درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال 1400 و اجرایی شدن آن از سال 1401 اتفاقات خوبی رقم در حوزه جمعیت خورده است، افزود: میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال در سال‌های 1400، 1399 و 1398 به ترتیب 17.05، 17.5 و 18.06 بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین 25 تا 29 سال نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 از عدد 24.12 درصد به 24.39 درصد رسید، گفت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 5.1 به 6.42 درصد رسیده است.

بهترین زمان برای بارداری و فرزندآوری چه زمانی است؟

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 1.59 به عدد 2.04 رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال 1402 نسبت به سال 1401 شاهد کاهش 1.61 درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن 3.67 درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال های 1400، 1401 و 1402 به ترتیب یک میلیون و 114 هزار و 90، یک میلیون 75 هزار و 224 و یک میلیون و 57 هزار و 959 نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال 1402 کاهش موالید نسبت به سال 1401 بالغ بر 17 هزار و 265 نفر بود که این عدد در سال 1401 نسبت به سال 1400 بالغ بر 40 هزار و 966 نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال 1398 رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال 1398 کاهش موالید نسبت به سال 97 به عدد 170 هزار و 356 نفر رسید که کاهش 12.47 درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال 93 تا سال 1402 بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی