Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مذهبی گفت: دشمنان اسلام و اهل بیت (ع) در آستانه ماه محرم وقتی این شور و حضور عاشورایی مردم را نمی‌توانند تحمل کنند از طریق حملات نرم شروع به ایجاد شبهه می‌کنند.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی قمی، کارشناس دینی با اشاره به هجمه شبهات دشمن در آستانه ماه محرم اظهار کرد: تا ماه محرم شروع می‌شود دشمنان اهل بیت (ع) چشم دیدن شور حسینی را ندارند و نمی‌توانند این شور را تحمل کنند و شروع به شبهه افکنی می‌کنند که برخی از این شبهات هم خیلی جذاب است و دشمنان حق و باطل را با هم مخلوط نموده و در فضای مجازی آن را به جوانان می‌گویند و آنها را در هجمه‌ای از شبهات سرگردان می‌کنند در صورتی که این شبهات یک چیز جدید نیست و از قدیم دشمنان اسلام این شبهات را مطرح کرده و فقه‌ها و بزرگان نیز پاسخ همه این شبهات را هم داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا عاشورا دین را به حاشیه برده است؟!

این استاد حوزه علمیه قم گفت: یکی از شبهاتی که مطرح می‌کند این است که شما آنقدر عاشورا را بزرگ برگزار می‌کنید که دین در حاشیه قرار گرفته است! در پاسخ باید گفت مگر همه دین و اصل و اساس دین را امام حسین (ع) با شهادتش حفظ نکرد؟

وی ادامه داد: فکر می‌کنید اگر امام حسین (ع) شهید نشده بود، بنی‌امیه نامی از دین را باقی می‌گذاشت؟ وقتی رضاخان عزاداری‌ها را ممنوع کرد، مرحوم آیت الله حائری یزدی، مؤسس حوزه علمیه خیلی ناراحت بود و یکی از اطرافیان به ایشان گفت حالا که طوری نشده است یک مستحب ممنوع شده است! ایشان در جواب گفت درست است که مستحب است اما مستحبی است که هزاران واجب از دل این مستحب بیرون می‌آید.

حسینی قمی افزود: همه مردم که حوزه علمیه نرفته و کتاب نخوانده‌اند که دین را بدانند، در صورتی که مردم با حضور در همین مجالس عزاداری حسینی معارف و احکام دین را آموختند و به برکت همین مجالس سیدالشهدا (ع) دین شناس و خدا شناس شده‌اند. اصلاً تمام دین در متن عاشورا است.

این کارشناس دینی اظهار کرد: مرحوم آیت الله سید هادی شیرازی وقتی می‌خواستند نماز بخوانند بعد از گفتن اذان و اقامه و قبل از تکبیر یک سلام به امام حسین (ع) می‌داد بعد الله اکبر نماز را می‌گفت، به ایشان گفته بودند شما مرجع تقلید هستید و مردم این کار شما را انجام می‌دهند در صورتی که روایتی در این زمینه نداریم و ایشان گفته بود من این نماز را از سیدالشهدا (ع) گرفته‌ام چطور می‌توانم نماز را بدون سلام به ایشان شروع کنم.

حسینی قمی در پاسخ به این شبهه گفت: حالا در پاسخ به این شبهه باید گفت آیا ما دین را با عاشورا به حاشیه برده‌ایم در صورتی که اصل و اساس دین همین عاشورا و شهادت امام حسین (ع) است. این همه جوان در همین مجالس حسینی به دین جذب شده‌اند حتی این دسته‌های عزاداری، راهپیمایی اربعین باعث جذب جهانیان به دین شده است.

وی اضافه کرد: امروز در دنیا هیچ اسمی از اسلام و دین نیست و کسی چیزی از اسلام را کمتر شنیده است، اما عاشورا و شهادت امام حسین (ع) را جهانیان شنیده‌اند مخصوصاً این راهپیمایی عظیم اربعین باعث شده جهانیان هم به دین اسلام آشنا و حتی جذب شوند بعد اینگونه شبهه ایجاد می‌کنند که عاشورا دین را به حاشیه برده است!

آیا با ترویج زیارت، قرآن به حاشیه رفته است؟

حسینی قمی به دیگر شبهه عاشورایی در این ایام اشاره و بیان کرد: دیگر شبهه که در این ایام زیاد مطرح می‌شود این است که می‌گویند اینقدر زیارت خواندن را ترویج کرده‌اید که قرآن به حاشیه رفته است! در صورتی که بعد از قرآن ما سه چیز دیگر را نیز داریم که روایات اهل بیت (ع)، زیارت آنها و مناجات است که با هم فرقی ندارند.

وی ادامه داد: حالا ما سوال می‌کنیم که آیا احکامی که در قرآن آمده تمام جزئیات آن نیز در قرآن بیان شده است؟ در صورتی که تشریح جزئیات این احکام در روایات، زیارات و مناجات اهل بیت (ع) آمده است. پس این سه راه هیچ فرقی با قرآن ندارد در صورتی که اینها تفسیر قرآن است نه اینکه بگویید که قرآن را به حاشیه برده‌ایم.

آیا روضه‌های اباعبدالله الحسین (ع) دروغ است؟

حسینی قمی گفت: از حرف‌های عجیبی که می‌زنند این است که می‌گویند این روضه‌ها همه دروغ است و در کتاب روضةالشهدای ملاحسین کاشفی آمده است و کسی قبلاً مقتل ننوشته است در صورتی که مقتل شیخ مفید مربوط به هزار سال پیش است. اصلاً افتخار علمای ما این بود که برای امام حسین (ع) مقتل بنویسند.

وی افزود: دشمن هر روز یک چیزی را زیر سوال می‌برد و یک چیز را انکار می‌کند و اگر ما این جدیت را در برپایی عزاداری امام حسین (ع) نداشتیم دشمن همین عزاداری را هم مثل غدیر انکار می‌کرد. آن عالم سنی از آن عالم شیعه می پرسد چرا این همه دسته و عزادار را در خیابان‌ها می‌آورید بروید یک جا بنشینید و عزاداری کنید! آن عالم شیعه در پاسخ گفته بود اگر ما برای به خیابان نیاییم و عزاداری نکنیم شما عاشورا را هم مانند غدیر انکار می‌کردید.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین ماه محرم دهه اول محرم محرم 99 حجت الاسلام حسینی قمی کربلا عاشورا امام حسین کارشناس شبهه حاشیه برده امام حسین حسینی قمی ماه محرم اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۴۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر چهارشنبه در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور گفت: خداوند قرآن کریم را به گستره فراگیر همه زمان‌ها تا روز قیامت نازل کرده و امام هادی علیه السلام نیز در این خصوص فرمودند تازگی و طراوت قرآن کریم به دلیل آن است که خداوند این کتاب را تنها برای زمان و مردم خاصی نازل نکرده است.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: باید از تمام افرادی که در برپایی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه ای تلاش کردند قدردانی کرد و امام راحل و مقام معظم رهبری همواره بر این موضوع تاکید داشتند که باید در قرآن تامل و تدبیر کرد که در این صورت کلام وحی در انسان نفوذ کرده و اثر بخش خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در موضوعات مختلف رویکرد قرآنی دارند که البته این امر در قبل و بعد از انقلاب اسلامی متفاوت بوده و تفسیر آیات بر اساس شرایط هر دوره بوده است.

وی تاکید کرد: شیوه تفسیری آیت الله خامنه ای اجتهادی و قرآن به قرآن و مبتنی بر روایات و خرد و عقل است که برخی پژوهشگران نکات ظریفی در خصوص روش تفسیری رهبر معظم انقلاب بیان کرده اند.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: تدبیر و تامل در کلام وحی پیش از تلاوت آن دارای اهمیت است که در این راستا توجه به محکمات در کنار مشابهات باید مورد توجه کرد.

آیت الله حسینی بوشهری عنوان کرد: تفسیر قرآن کریم باید به نحوی باشد تا همگان آن را فهم و درک کنند و باید موضوعات مختلف اجتماعی مورد توجه باشد و صرفاً به احکام پرداخته نشود و رویکرد هدایتی و تربیتی در این عرصه مورد توجه باشد.

امام جمعه قم با بیان اینکه قرآن نسخه شفابخشی برای بشریت است افزود: تامل در قرآن کریم موجب خواهد شد زنگار از دل انسان برداشته شود و بستر لازم برای هدایت انسان فراهم گردد که در این صورت آدمی مشمول رحمت الهی نیز خواهد شد.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است و در هر بیان ایشان از معارف قرآنی نشانه‌های دیده می‌شود.

کد خبر 6094253

دیگر خبرها

  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • دشمن به دنبال بزرگنمایی مشکلات کارگران است
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • شهید حسین اسکندرلو را بیشتر بشناسیم
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • نگاه به ماجرای غزه از منظر «ما رأیت إلا جمیلا»
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • سفر حسین حسینی به تبریز با وجود محرومیت
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند